MAMMA-TRÄNING

En grupp för dig som vill komma igång med träningen efter förlossning, och vill träna ihop med andra mammor. Tillsammans startar vi ett uppbyggande inifrån och ut! 
Vi fokuserar på aktivering och träning av den inre bålmuskulaturen. Utöver det kör vi styrketräning och pulshöjande övningar anpassat efter din nivå, med hjälp av gummiband, hantlar, kettlebells, ringar och när ni är redo, skivstänger! Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Nyhet för i år är att varje pass har 2 nivåer, så du kan vara med både om du precis genomgått förlossning eller hunnit komma igång med träningen på egen hand.

Du ska ha gjort din efterkontroll hos barnmorska innan du börjar träna, och jag rekommenderar träning tidigast ca 8 veckor efter din förlossning. 

Bebis är självklart välkommen!

Plats: Växjö Träningsfabrik

Kursstart

Grupp 1: Måndagar 10.00, start 13 september

Grupp 2: Tisdagar 11.00, start 14 september

Mejla för frågor och anmälan på cornelia@coachc.se

Pris

14995 kr
1600kr

GRAVID-GRUPP

Denna gruppen kommer jag ha tillsammans med Elin Medin, som jobbar som barnmorska. Detta innebär att vi inte bara kommer träna tillsammans utan ni kommer också få massor av information kring förlossningsförberedelser, spinning babys, smärtlindring, förlossningens olika faser och andningsövningar. Vi kommer också ta upp vad man ska tänka på kring träning under de olika faserna av en graviditet. 

 

Vi kommer totalt köra 4 tillfällen. Det finns även möjlighet att fortsätta träna ihop efter avslutad grupp vid intresse.

 

Nästa gravidgrupp startar hösten 2021.

 

Frågor? Hör av dig till mig.

Pris från

14995 kr
1000 kr

Lyftkurs för tjejer

Denna kursen är perfekt för dig som vill lära dig baslyften samt hur du ska träna dig till strikta pullups, eller för dig som lyft innan men vill finslipa din teknik.

Under 7 tillfällen går vi igenom teknik för knäböj, marklyft, pressar, strikta pullups samt clean&jerk och snatch.

Kursstart 2021 

Nästa kursstart hösten 2021!

Pris från

14995 kr
1300 kr