MAMMA-TRÄNING

En grupp för dig som vill komma igång med träningen efter förlossning, och vill träna ihop med andra mammor. Tillsammans startar vi ett uppbyggande inifrån och ut! 

Vi fokuserar på aktivering och träning av den inre bålmuskulaturen. Utöver det kör vi styrketräning och pulshöjande övningar anpassat efter din nivå, med hjälp av gummiband, hantlar, kettlebells, ringar och när ni är redo, skivstänger! Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Grupp 1 är för dig som nyligen fått barn och inte kommit igång med träning än. Grupp 2 & 3 är för dig som kört min mammaträning eller liknande tidigare.

Du ska ha gjort din efterkontroll hos barnmorska innan du börjar träna, och jag rekommenderar träning tidigast ca 8 veckor efter din förlossning. 

Bebis är självklart välkommen!

Plats: Växjö Träningsfabrik

Kursstarter 2022 

Grupp 1: Måndagar 10.00, start 10 januari

Grupp 2: Tisdagar 10.45, start 11 januari (fortsättningsgrupp)

Grupp 3: Onsdag 10.00, start 12 januari (fortsättningsgrupp)

Nästa start: 

Grupp 1: Måndagar 10.00 start 4 april

Grupp 2: Tisdagar 10.45, start 5 april (fortsättningsgrupp)

Grupp 3: Onsdag 10.00, start 5 april (fortsättningsgrupp)

Totalt 12 tillfällen med möjlighet till fortsättning.

Anmälan till cornelia@coachc.se

Pris

14995 kr
2400kr

GRAVID-GRUPP

Denna gruppen kommer jag ha tillsammans med Elin Medin, som jobbar som barnmorska. Detta innebär att vi inte bara kommer träna tillsammans utan ni kommer också få massor av information kring förlossningsförberedelser, spinning babys, smärtlindring, förlossningens olika faser och andningsövningar. Vi kommer också ta upp vad man ska tänka på kring träning under de olika faserna av en graviditet. 

 

Vi kommer totalt köra 4 tillfällen. Det finns även möjlighet att fortsätta träna ihop efter avslutad grupp vid intresse.

 

Nästa gravidgrupp startar hösten 2021.

 

Frågor? Hör av dig till mig.

Pris från

14995 kr
1000 kr

Lyftkurs för tjejer

Denna kursen är perfekt för dig som vill lära dig baslyften samt hur du ska träna dig till strikta pullups, eller för dig som lyft innan men vill finslipa din teknik.

Under 7 tillfällen går vi igenom teknik för knäböj, marklyft, pressar, strikta pullups samt clean&jerk och snatch.

Kursstart 2021 

Nästa kursstart hösten 2021!

Pris från

14995 kr
1300 kr