Skip to main content

Hälsorådgivning Växjö


Hälsorådgivning med fokus på kvinno- & hormonhälsa!

I en hälsokonsultation får du möjlighet att ha en öppen dialog om din hälsa med mig. Tillsammans ser över din nuvarande hälsostatus och identifierar de områden du önskar förbättra. Efter vår session kommer du att gå härifrån med skräddarsydda råd och vägledning som är anpassade efter just din unika situation.

Vi diskuterar brett kring kvinnans hälsorelaterade ämnen såsom menscykel, sköldkörtelhälsa, fertilitet, kost, träning, och mycket mer. Denna timme ger oss möjlighet att fördjupa oss i din specifika hälsosituation och utforska vilka steg du kan ta för att stötta och förbättra din hälsa.

För många är detta en utgångspunkt för att utforma en personlig tränings- och kostplan som passar just dig. Våra samtal ger dig en chans att få riktad vägledning och motivation för att uppnå dina hälsomål.

Rådgivningen pågår så länge du önskar fortsätta, och vi anpassar hur många uppföljningar vi har per månad beroende på hur mycket hjälp och stöd du behöver. Uppföljningar kan ske på plats eller digitalt och tillsammans arbetar vi för att förbättra ditt välmående och hjälpa dig att nå en bättre hälsa och livsstil. Jag är här för att stötta dig på din hälsoresa!


Vägen till bättre hälsa och välmående genom en cyklisk livsstil

Mammaträning