Skip to main content

Personlig Träning Online


Träna och få coachning
online med mig som PT.

Personlig träning online passar perfekt för dig som vill träna på egen hand men vill ha ett program att följa. Programmet är inriktat på funktionell styrketräning med en kort pulshöjning i slutet av varje pass. Vi tränar baslyft (knäböj, marklyft, bänkpress), olympiska lyft (clean, snatch) och använder skivstång, hantlar, kettlebells och liknande. Alla övningar går att anpassa efter din nivå, samt det finns alltid alternativa övningar för dig som exempelvis inte vill träna med skivstång.

Du har tillgång till en app där du varje vecka får dina träningspass, kan fylla i dina vikter och resultat, skriva till gruppen eller direkt till mig, samt skicka videos till mig för direkt coachning.

Personlig träning online – välj mellan:

 • per vecka
  249kr/månad
 • per vecka
  299kr/månad
 • per vecka
  349kr/månad
Coach C erbjuder bland annat personlig träning online.
Vanliga frågor och svar
 • Hur lång är uppsägningstiden på onlineträningen?
  När du säger upp programmet avslutas det de datumet du betalt till. Du betalar 1 månad i taget.
 • Hur betalar jag?
  Du registrerar ett betalkort online och summan dras automatiskt varje månad.
 • Varför är priserna i USD?
  Programmet jag använder för mina PT-pass online har ännu inte funktionen att ta betalt i andra valutor. Men eftersom många är så nöjda med appen (inklusive jag själv) vill jag inte byta program av den anledningen. Därför kommer det att dras lite olika summor varje månad men det är runt priset ovan (och diffar endast några kronor).
 • Kan jag köra programmet hemma?
  Det beror på hur mycket träningsredskap du har hemma. Du får ut mest av programmet om du har tillgång till hantlar, kettlebells, skivstång (frivilligt), rigg och konditionsmaskin.

Bli ditt starkaste jag med personlig träning online

Personling Träning