Skip to main content

Personlig Träning Online


Träna och få coachning
online med mig som PT.

Detta kan du träna online:

Funktionell Styrketräning

Personlig träning online passar perfekt för dig som vill träna på egen hand men vill ha ett program att följa. Programmet är inriktat på funktionell styrketräning med en kort pulshöjning i slutet av varje pass. Vi tränar baslyft (knäböj, marklyft, bänkpress), olympiska lyft (clean, snatch) och använder skivstång, hantlar, kettlebells och liknande. Alla övningar går att anpassa efter din nivå och det finns alternativa övningar för dig som exempelvis inte vill träna med skivstång.

Du har tillgång till en app där du kan fylla i dina vikter och resultat samt chatta med mig och gruppen.

Mammaträning Online

Träningsprogrammet är för dig som genomgått graviditet och förlossning och vill komma igång med din träning.

Programmet kör 2 pass per vecka i 8 veckor. Tanken är att du ska ha minst 1-2 dagar vilodagar mellan. Träningsnivån stregras successivt.

Varje pass innehåller avlappningsövningar samt knipövningar för bäckenbotten, bålträning samt styrketräning för hela kroppen. Vi fokuserar på andning, bålträning och bäckenbotten samt styrketräning för hela kroppen för att bygga styrka inifrån och ut – för att klara den nya vardagen.

Coach C erbjuder bland annat personlig träning online.
Vanliga frågor och svar
 • Vad kostar ett program?

  Priset står på respektive program, det är engångskostnad. Det finns även möjlighet att välja “abonnemang”, då betalar du en månadskostnad och har tillgång till alla program.

 • Hur betalar jag?

  Du kan betala med kort eller Swish när du signar upp dig på programmet. Vill du betala med Epassi så kontakta mig först!

 • Hur länge har jag tillgång till programmet?

  På respektive program står det hur långt det är, och det är så länge som du har tillgång till det. Exempelvis ett 8 veckors program har du tillgång till i 8 veckor.

 • Kan jag köra programmet hemma?
  Det beror på hur mycket träningsredskap du har hemma. Du får ut mestdet mesta av programmet om du har tillgång till hantlar, kettlebells, skivstång (frivilligt), rigg och konditionsmaskin. Inom kort kommer det även finnas ett träningsprogram specifikt för hemmaträning.

Bli ditt starkaste jag med personlig träning online

Personling Träning