Skip to main content

Kostrådgivning Växjö


Kostrådgivning som håller i längden!

Behöver du göra en förändring i din kost men tycker det är svårt på egen hand? Min kostrådgivning passar dig som vill göra en hållbar förändring med fokus på hälsa. Vi kommer därför inte fokusera på vikt, kalorier eller dieter – utan hitta ett hälsosamt förhållningssätt till mat och ett upplägg som passar din vardag.

Innan kostrådgivningen börjar har vi en inledande konsultation för att gå igenom hur ditt liv och din kost ser ut idag. Efter konsultationen skriver du kostdagbok i cirka en vecka, för att vi ska ha ett underlag för kostrådgivningen.

Första mötet för kostrådgivningen är cirka 1h, och då lägger vi med hjälp av det underlag vi har upp en plan för dig och kommande månad/månader. Upplägget ser olika ut från klient till klient, det finns inget färdigt kostschema. För vissa handlar det om små förändringar successivt medan andra vill göra en stor förändring snabbt – allt handlar om dina förutsättningar.

Efter detta första möte har vi sedan veckovisa uppföljningar, på plats eller digitalt. Kostrådgivningen pågår så länge du önskar fortsätta, och vi anpassar hur många uppföljningar vi har per månad beroende på hur mycket hjälp och stöd du behöver.

Coach C erbjuder kostrådgivning Växjö.
Vanliga frågor och svar
 • Vad kostar kostrådgivning?

  Priset för kostrådgivningen är 1750kr första månaden, därefter 1500kr följande månader. Om du önskar fortsätta med endast 1 uppföljning per månad är det ett lägre pris.

 • Hur betalar jag?
  Via kort eller qliro faktura på Boka Direkt eller på plats. Om du vill betala via Epassi eller behöver extra info på kvittot för friskvård, kontakta mig vid bokning.
 • Kan jag kontakta dig för frågor om min kost mellan uppföljningarna?
  Vi har kontakt via WhatsApp där du kan skriva närsomhelst med de frågor som dyker upp kring kostrådgivningen.
 • Behöver jag skriva kostdagbok hela tiden?
  Nej, det är endast några dagar som du för kostdagbok så att vi kan ha ett underlag för kosten framåt.

Ett hälsosamt förhållningssätt till mat

Mammaträning