Skip to main content

Styrketräning Växjö Kvinnor


Vill du lyfta
TUNGT?

Tycker du det är tråkigt att träna själv? Är du osäker på tekniken? Vill lyfta TUNGT? Då är detta något för dig!

Om du letar efter styrketräning i Växjö och vill träna tillsammans med andra kvinnor har du kommit rätt. I mina styrkegrupper för tjejer tränar vi effektiv styrketräning med fria vikter såsom skivstång, hantlar, kettlebells. Vi går igenom olika lyft och andra styrkeövningar för att träna styrka på ett säkert, roligt och hållbart sätt. Och vi peppar varandra att våga lyfta TUNGT.

Styrketräning i grupp för tjejer

Mina styrkegrupper är 60-75 minuter styrketräning i grupp. De lyft vi testar är baslyft såsom knäböj, marklyft och bänkpress, samt olympiska lyft som clean och snatch, och andra styrkeövningar med fria vikter. Vi testar även lite andra roliga saker som att klättra rep och putta släde.

Träningen anpassas efter din nivå, och det spelar ingen roll hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare. Alla övningar och vikter anpassas, och vi fokuserar alltid på teknik i första hand. Här får du lära dig styrketräna på ett säkert och framförallt roligt sätt!

Är du blivande eller nybliven mamma? Då har jag även grupper speciellt anpassade för mammaträning och gravidträning.

Vanliga frågor och svar
 • Behöver jag någon erfarenhet av styrketräning sedan innan?

  Nej, ingen förkunskap krävs!

 • Om jag har gått mammaträning hos dig, är denna grupp en bra fortsättning?
  Många av mina klienter som har gått mammaträning ny och/eller fortsättning, har sedan kört styrketräningsgrupp. Perfekt sätt att fortsätta med träningen efter bebis-tiden.
 • Hur många tillfällen kör vi styrketräning?
  Det beror på hur lång terminen är. Vi kör minst 8 veckor, och den gruppen som kört längst är 20 veckor. Se info på Boka Direkt vad som gäller just nu.
 • Hur betalar jag?
  Betalning sker via faktura (qliro) eller kort vid betalning. Du debiteras inte direkt utan jag måste först godkänna betalningen, så vill du ha någon speciell information på kvittot eller liknande, skriv detta i kommentarsfältet. Vill du betala via epassi, kontakta mig så lägger jag till dig manuellt.
 • Hur stora är grupperna?
  Max 12 deltagare.
 • Kan jag ta med bebis?
  Bebis och barn är välkomna till passen för styrketräning! Tänk dock på att det är på eget ansvar. Det finns lekhörna och gåstolar att använda.

Se mina grupper
Styrketräning för tjejer